Business coaching

Als multipreneur en business coach met 25 jaar ondernemerservaring help Wouter je groeien. Als persoon en met jouw bedrijf. Wil je een sparringpartner met een neutrale blik die je kan adviseren als je een dilemma hebt op het gebied van groei, overname en business strategy?

go delphi

Wij helpen je het beste uit jezelf en je bedrijf te halen

Soms loop je als ondernemer even vast; dat kan komen door een geschil of een vervelende situatie met een klant.

Maar soms loop je ook zelf vast en heb je houvast nodig om weer de energie te krijgen zoals die je in het begin had. Of doordat je door een groeifase heengaat, waarbij een andere manier van leidinggeven noodzakelijk is of een stok achter de deur om de rocks goed af te vinken.

Allemaal dilemma’s, vraagstukken en onderwerpen waarbij Go Delphi kan helpen met business coaching. Hierbij werken wij het liefst voor een wat langere termijn om zo de beste resultaten te behalen.

Wat onze klanten zeggen

—Arianna Huffington

“Fearlessness is not the absence of fear. It’s the mastery of fear. It’s about getting up one more time than we fall down” 

Eerste kennismakingssessie met Wouter Glaser van Go Delphi

Klaar voor je next step?

Bij coaching gaat het om de klik. De eerste kennismaking van 30 minuten is daarom altijd gratis. Ik wil graag weten wie je bent en ook zelf voelen dat we elkaar begrijpen en ik zeker weet dat ik je verder kan helpen. Mocht je meer behoefte hebben aan een vastomlijnd groeiprogramma , kijk dan hier.