Over ons

Waarom de naam Go Delphi?

Delphi is een Griekse stad in de oudheid, die bekendheid kreeg door de tempel Apollon en het daar gevestigde orakel. Waar heersers, generaals en notabelen naartoe kwamen om advies in te winnen bij moeilijke beslissingen en om in de toekomst te kijken.

Geïnspireerd door het originele orakel helpt Go Delphi ondernemers die willen groeien. Door hen te adviseren op moeilijke momenten, te inspireren om ver in de toekomst te kijken en te koppelen aan ondernemers in dezelfde fase.

Omdat Go Delphi graag een positieve impact wil maken doneren wij 5% van onze winst aan non-profits en 5% van tijd aan coaching van ondernemers die minder vertegenwoordigd zijn, bijvoorbeeld uit minderheidsgroepen.

Founder Go Delphi

De founder van Go Delphi is Wouter Glaser (40 jaar), founder van zeven bedrijven, waarvan drie verkocht zijn. Zijn bedrijf Glasnost bracht hij in acht jaar met een startkapitaal van één euro naar 1 miljoen euro winst. In zijn rol Chief Growth Officer heeft Wouter een eigen groeiprogramma opgezet en geïmplementeerd bij tien bedrijven. Met Go Delphi gaat hij het geheim van zijn succes delen met andere ondernemers.